Apassionats per la cuina

Ingredients, combinacions, gustos, moments, companyia...

A Tordera, entre La Selva i el Maresme trobareu el nostre restaurant. A 10 minuts de la Costa Brava i a 25 km del Parc Natural del Montseny, Can Casellas és un punt de trobada entre la cuina mediterrània tradicional i les tendències de cuina contemporània.

Can Casellas elaborem els nostres plats amb productes de proximitat, de mercat i de la collita procedent del nostre hort. Elaborem una carta d’alta qualitat gastronòmica i oferim un menú diari, menú de cap de setmana i festius i la nostra carta. Sempre a uns preus adaptats al context actual. Com deia Josep Pla: no cal anar a buscar gaire lluny tot allò que pots abastar-ho amb al mà.

Els nostres jardins, l’era, i la natura de tot l’entorn conviden a passejar i jugar, abans o després de l’àpat.

La Masia de Can Caselllas va ser completament restaurada l’any 2006 respectant uns fonaments que es remunten a l’any 1283, una mostra clàssica d’arquitectura tradicional catalana.

Gràcies als múltiples espais interiors i exteriors, Can Casellas és el vostre lloc ideal per un sopar romàntic, un àpat d’empresa, una pausa a la vostra jornada laboral o realitzar aquella celebració familiar (bateig, casament, comunió…) que voleu que sigui perfecte. Disposem d’un ampli aparcament, instal·lacions sense barreres arquitectòniques i tots els serveis necessaris perquè gaudiu al màxim de la vostra experiència a Can Casellas.