Història

Sin20 copia
La masia va ser completament restaurada i redissenyada l’any 2006 respectant uns fonaments que es remunten a l’any 1283, una mostra clàssica d’arquitectura tradicional catalana emplaçada en un entorn natural.

El restaurant

18
El restaurant Can Casellas es troba en una antiga masia familiar catalana, envoltada de natura. Ideal per a fer un break fent el menú diari o gaudir dels seus jardins i l’entorn natural en les celebracions en grup.

Plats

17072008012
El restaurant és un punt de trobada entre la cuina mediterrània tradicional i les tendències de cuina contemporània. Treballem el producte de proximitat, de la nostra terra a la nostra taula, oferint menú diari i de caps de setmana.

Esdeveniments

restaurant019
Disposem de jardins i espais on celebrar esdeveniments a mida: àpats d’empresa, esdeveniments esportius, d’amics… Parlem de tot el que podem fer per vosaltres: aperitius, menús tancats, carta…

Casaments

restaurant020
Us presentarem propostes d’aperitius i àpats molt flexibles per a celebrar un casament a la vostra mida.

Consulteu-nos totes les possibilitats que us podem oferir, contemplant tots els nivells.

Comunions i festes infantils

restaurant020
Can Casellas és ideal per aquestes celebracions infantils ja que els espais naturals de l’antiga masia, l’era, i els jardins permeten gaudir d’un dia màgic en plena tranquilitat per a petits i grans.